Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

De ce accesorii ai nevoie pentru o remorcă echipată complet

Accesorii de prelate pentru remorci complet echipate

Flota ta de camioane nu este completă dacă fiecare autovehicul nu este echipat corespunzător. Și pentru că știi cât de importante sunt transporturile realizate în siguranță, ai nevoie de accesorii de calitate pentru remorci și semiremorci.

Totuși, ce accesorii să alegi și de ce anume ai nevoie ca să știi că mărfurile sunt în siguranță? Nu strică să te asiguri că fiecare componentă a remorcii tale este în stare bună. Iar dacă ai nevoie de achiziții noi și nu știi cu ce să începi, în articolul de astăzi îți explicăm de ce accesorii ai nevoie pentru o remorcă echipată complet.

Prelate de calitate pentru semiremorci

Indiferent de mărfurile transportate, o prelată pentru remorcă îți asigură marfa până când ajungi la destinație. De aceea, ai nevoie de prelate de calitate pe care să nu le înlocuiești prea des. La Prelate Camion găsești orice tip de prelată ai nevoie:

  • Prelate laterale TIR;
  • Prelate tavan;
  • Anti-vandalism;
  • Prelate pentru bene și bascule.

Fiecare prelată este confecționată din materiale de înaltă calitate și în conformitate cu dimensiunile pe care ni le indici. Iar dacă nu ești sigur, noi putem confecționa prelate de camion după seria de șasiu.

Prelatele laterale sunt confecționate sub forma unor perdele rezistente ce pot fi deschise atât de pe partea dreaptă, cât și de pe partea stângă. Sunt rezistente la utilizări frecvente și asigură marfa în timpul transportului.

Prelatele tavan sunt croite după modelul original pentru semiremorci  Schmitz, Krone, Kögel sau Schwarzmüller. În plus, avantajul tavanelor este că pot fi montate în 50 de minute prin sistem Drive-In.

Prelatele cu sistem Anti-vandalism conțin inserții de oțel pentru a asigura protecție la cel mai înalt nivel. De regulă, acest tip de prelate este ales pentru transporturi speciale internaționale.

În ceea ce privește prelatele pentru bene sau autobasculante, ele sunt confecționate în sistemul celor de tip tavan. Practic, prelatele pentru benă acoperă doar pe partea superioară. Cu toate acestea, croiul prelatelor tavan este special conceput pentru a putea fi aplicat pe autocamioane cu basculă.

Accesorii originale pentru prelate de remorci

Pentru asigurarea corectă a mărfii transportate este nevoie de utilizarea unor accesorii potrivite. Și pentru că ele sunt expuse tuturor condițiilor meteorologice, calitatea este un aspect foarte important. De aceea, noi oferim o gamă variată de accesorii originale pentru prelate.

De exemplu, pentru semiremorcile de TIR este indicată aplicarea benzilor reflectorizante pentru ușile din spate. De asemenea, pentru semiremorcile cu prelate laterale, ai nevoie de bare de întindere cu capăt drept sau pătrat. Ele sunt confecționate din materiale rezistente și care nu oxidează.

Pentru prinderea prelatelor ai nevoie de un număr mai mare de capse și bride, în funcție de dimensiunea prelatei. Ele sunt realizate din materiale metalice care nu ruginesc la contactul îndelungat cu apa.

Iar dacă vrei să te asiguri că prelatele sunt întinse perfect, găsești catarame din inox și chingi cu centură din material textil rezistent și capăt din inox. 

Print de calitate pentru prelate echipate complet

Acum că remorca este echipată cu prelată și accesorii de calitate, poți să alegi să o utilizezi și pentru reclama mobilă. Ai nevoie de idei și bineînțeles, un print potrivit pentru prelată. 

Dacă te gândești la o grafică detaliată și de dimensiuni mari, atunci te poți bucura de printul Solidskin cu 5 ani garanție. Chiar și după expuneri îndelungate la raze UV sau ploi, printul nu își pierde culoarea și prelata nu se îngălbenește.

Pentru grafici mai simple, precum un logo, poți alege tehnica serigrafiei pentru prelate. Această metodă presupune printarea după șabloane cu ajutorul vopselei de serigrafie.

Iar dacă vrei să personalizezi caroseria sau să lași la vedere date de contact, atunci inscripționarea prin colantare este alegerea potrivită pentru camioanele tale.

Dacă vrei să afli ce îți putem oferi, contactează specialiștii Ilcora. Sau hai până la noi în Săliște, Sibiu.