Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

3 +1 avantaje ale printului pentru camion Solidskin

Avantajele printului Solidskin pentru prelate camion

Un print de calitate pentru prelatele de camion devine o investiție inteligentă. Te întrebi de ce? În principal, pentru că nu vei fi nevoit să o repeți prea curând. Iar avantajele printului Solidskin nu se opresc aici. Te bucuri de o reclamă mobilă care rezistă mai mult timp, indiferent de condițiile meteorologice sau alți factori externi.

Și pentru că vrei tot ceea ce e mai bun pentru flota ta de camioane, noi îți punem la dispoziție posibilitatea printării cu tehnologia Solidskin. Știi că publicitatea mobilă este una dintre cele mai utile metode de a-ți promova afacerea. 

Însă după expuneri repetate la soare sau ploaie, prelatele convenționale își pierd calitatea. La Prelate Camion ne ocupăm de printarea graficilor detaliate pe prelate pentru orice tip de semiremorcă.

Garanție de 5 ani pentru printul Soliskin

Spre deosebire de prelatele și metodele de printare convenționale, printarea prin tehnologia Soliskin are o garanție de 5 ani pentru calitatea graficii și a prelatei. Așadar, alegerea printului Solidskin îți garantează rezistență la raze UV și culori vii ale graficii.

În plus, nu trebuie să îți faci griji că ploaia va provoca fisuri ale prelatei. Lacul protector al printului asigură rezistență împotriva rupturilor sau ale murdăriei persistente.

Datorită printării cu cerneală solventă, calitatea prelatei rămâne intactă mai mult timp. De asemenea, tehnologia Solidskin permite imprimarea și redarea cu acuratețe a tuturor culorilor Pantone.

Grafică de calitate pentru prelate de camion

Atunci când vrei să îți promovezi afacerea cu o reclamă detaliată, varianta cea mai bună este să apelezi la printul Solidskin pentru publicitate mobilă. Ai garanția că nu vei fi nevoit să comanzi an de an prelate pentru camion și că reclama este la vedere permanent.

Cerneala solventă permite printarea pe suprafețe de dimensiuni mari din PVC, la o rezoluție ridicată. Așadar, detaliile și culorile de pe prelate corespund cu grafica digitală. De asemenea, cerneala se usucă rapid pentru ca montajul prelatei să se poată realiza imediat după printare.

Rezistență îndelungată a prelatei

Stratul de protecție al prelatei conform tehnologiei Solidskin asigură rezistență la deteriorări de orice fel. Fie că vorbim de decolorare, fisuri, rupturi sau îngălbenirea prelatei, toate sunt rezolvate de tehnologia cu Solidskin.

Lacul de protecție al tehnologiei Soliskin este o formulă nouă, fără apă, care asigură un aspect lucios și nou. Atunci când sunt expuse la raze UV, prelatele cu lac pe bază de apă se îngălbenesc. De asemenea, lacul se usucă și crapă, permițând apei să se infiltreze și să formeze mucegai.

Ușurință în întreținere și curățare cu printul Solidskin

Lacul cu efect lotus este aplicat de mașini automate care asigură o acoperire completă și uniformă. În plus, lacul nu permite pătarea sau deteriorarea prelatei. Astfel, curățarea ei se face ușor, fără a fi nevoie de produse de curățenie chimice.

Stratul de lac protector aplicat pe prelată acoperă complet grafica, iar prin lipire la cald, prelata își păstrează flexibilitatea.

Contactează-ne cu încredere pentru mai multe detalii legate de avantajele printului Soliskin. Te asteptăm în Săliște, Sibiu pentru prelate noi și accesorii originale.