Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Schimbare tavan după seria de șasiu și laterale originale de la producător

Schimbare tavane și laterale originale după seria de șasiu

Atunci când vorbim despre transporturi, fie ele naționale sau internaționale, aducem în discuție un factor foarte important. Vorbim despre timp și cât de important este ca fiecare drum parcurs să fie realizat cât mai repede posibil. Și dacă apar probleme la camionul tău, reparațiile întârzie considerabil transportul. De aceea, pentru a eficientiza procedurile, ai posibilitatea de schimbare a tavanelor după seria de șasiu.

Fiecare parte a camionului este importantă și necesită atenție și o întreținere riguroasă. De la motor, la roți și mai ales la prelate. Pentru că prelatele, indiferent de tipul lor, acoperă și protejează marfa pe care o transporți.

Ca să te asiguri că încărcătura este în siguranță, ai nevoie de prelate pentru camion de înaltă calitate. Vrei să faci o schimbare? Află în articolul de astăzi cât de ușor este să ai o prelată nouă într-un timp scurt. 

Cum se schimbă prelatele tavan și laterale după seria de șasiu

Cu siguranță știi că seria de șasiu oferă informații complete despre vehiculul pe care îl conduci. Așadar, numărul de identificare al vehiculului dă indicații complete despre tipul camionului, anul fabricației și cu siguranță, dimensiunile sale.

Astfel, experții Prelate Camion din Săliște, Sibiu pot confecționa și schimba prelatele tavan ale camionului tău mult mai ușor. Te întrebi cum? Ne comunici seria șasiului și tipul de prelată de care ai nevoie, iar noi identificăm toate specificațiile necesare și pregătim prelata pentru tine.

Avantajul sistemului de schimbare prelate după seria de șasiu este reprezentat de eficientizarea timpului de așteptare și acuratețea prelucrării prelatelor. De exemplu, poate fi mai dificil de confecționat sau de printat pe o prelată dacă dimensiunile nu sunt în conformitate cu cele ale remorcii.

De ce să alegi laterale originale de la producător prelate

Prelatele convenționale au avantajul prețurilor mai scăzute, însă de cele mai multe ori, ele nu rezistă foarte mult. Razele UV îngălbenesc prelata, iar frigul poate crea fisuri pe suprafața lor. În cazul în care prelatele sunt printate, culorile nu rezistă prea mult și își pierd din intensitate.

Astfel, ai putea fi nevoit să achiziționezi din nou o prelată pentru semiremorcă. Unde mai pui că trebuie să aștepți până când prelata este confecționată și printată. Acest lucru presupune repetarea constantă a unei achiziții.

Prelatele din Săliște, Sibiu au avantajul unei rezistențe ridicate datorită tehnologiilor dezvoltate. Suprafața lateralelor pentru remorcă nu se crapă, iar apa nu se infiltrează în țesătura prelatei. În plus, dacă alegi să optezi pentru publicitatea mobilă și inscripționezi prelata cu printul Solidskin, ai o garanție de 5 ani pentru prelată.

Cu alte cuvinte, știi că timp de 5 ani prelata nu se va deteriora, nu se va îngălbeni și nu își va pierde culorile. Prelatele originale îți oferă calitate înaltă și se potrivesc perfect cu remorca pe care o ai.

Schimbare tavan original în doar 50 de minute

După cum spuneam, știm că timpul este prețios pentru tine. De aceea, îți oferim posibilitatea de înlocuire a prelatelor tavan în sistem Drive-In. Cu alte cuvinte, ne faci o vizită în Săliște, Sibiu, iar noi ne ocupăm să-ți montăm o prelată tavan nouă în mai puțin de o oră.

Te bucuri de o prelată nouă, mult mai rezistentă și care se potrivește complet pe camionul tău. Specialiștii noștri se ocupă de demontarea prelatei vechi și montarea celei noi originale. Prelatele din Săliște sunt originale, direct de la producător și sunt realizate din materiale rezistente.

Pentru mai multe detalii despre schimbarea tavanelor și lateralelor după seria de șasiu sau în sistem Drive-In, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție.