Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Tehnici de inscripționare pentru prelate folosite pe post de reclamă mobilă

Inscripționare pe prelate camion pentru reclamă mobilă

Utilitatea prelatelor pentru camion nu se rezumă doar la protejarea mărfurilor transportate. Atunci când ai o flotă de camioane, poți să alegi să îți promovezi afacerea cu ajutorul reclamei mobile.

Fiind vorba de suprafețe mari, este nevoie de metode speciale pentru printarea graficilor pe prelate. Mai mult decât atât, prelatele de camion sunt supuse la numeroși factori externi care îi pot afecta calitatea.

De exemplu, razele UV, frigul sau căldura excesivă, ploaia ori chiar ninsoarea pot afecta atât grafica prelatei, cât și materialul din care ea este confecționată. Iar ca să te asiguri că va rezista mai mult timp, ai nevoie de prelate realizate din materiale speciale și cu printuri de calitate.

În articolul de față vom discuta despre cele mai bune tehnici de inscripționare pe prelate camion pentru publicitate mobilă.

Printul Solidskin pentru grafici detaliate pe prelate

Atunci când viziunea ta include o grafică de dimensiuni mari, cea mai bună alegere este printul Solidskin pe prelate. Tehnologia inovatoare cu cerneală solventă îți oferă posibilitatea de a printa grafici foarte detaliate în culori cât mai vii. 

În plus, avantajul printului Solidskin este redat de garanția de 5 ani pentru rezistența prelatei și a printului. Ce înseamnă acest lucru? Că te bucuri de achiziția pe care o faci pentru mai mult timp, comparativ cu prelatele cu printuri convenționale.

Prelatele cu print Solidskin au o suprafață lucioasă datorită lacului protector cu efect lotus. Așadar, prelatele sunt ușor de curățat și nu necesită soluții chimice pentru degresare. Mai mult decât atât, lacul protector asigură rezistență la crăpături și nu permite infiltrarea apei.

De asemenea, prelata nu se îngălbenește, nu se deteriorează și nu mucegăiește. Datorită materialului rezistent, ea nu se rupe chiar și după utilizări repetate. 

Tehnica serigrafiei: cum să scoți în evidență un logo

Numele firmei și logo-ul pe care îl are sunt, adesea, îndeajuns pentru a fi recunoscute într-o secundă. Avantajul reclamelor mobile este că sunt ușor de ținut minte chiar și după un timp mai îndelungat. În plus, există posibilitatea ca reclama să ajungă la mai multe persoane, comparativ cu panoul publicitar.

Dacă te gândești să pui logo-ul pe prelatele de camion, cea mai potrivită metodă este tehnica serigrafiei. Metoda presupune inscripționarea cu ajutorul vopselei de serigrafie și a șabloanelor. De regulă, serigrafia este potrivită pentru prelatele care sunt supuse des la acțiuni de utilizare, cum sunt prelatele laterale.

În funcție de preferințe, grafica se poate realiza în diferite culori sau dimensiuni. Și poate fi aplicată pe toată suprafața prelatei sau doar pe o suprafață mică, de exemplu, pe partea din spate.

Prelate de camion personalizate prin colantare

În cazul în care ai un TIR pe care vrei să-l folosești cu scopul publicității mobile sau camionul nu are prelate, poți alege inscripționarea prin colantare. De ce? Pentru că îți permite să personalizezi mai multe părți ale caroseriei de camion.

De exemplu, poți aplica autocolant pe partea din față a capului tractor, pe ușile remorcii sau pe cele ale cabinei. Acum poți avea inscripționat numele firmei sau date de contact precum adresă sau număr de telefon.

Tehnologia colantării presupune tăierea pe contur a autocolantului și apoi aplicarea lui pe suprafața corespunzătoare. Spre deosebire de celelalte tehnici de printare, colantarea îți permite să inscripționezi pe suprafețe cu denivelări.

Colantarea presupune utilizarea unui autocolant special, rezistent la apă, uleiuri, solvenți și murdărie. Așadar, nu trebuie să îți faci griji că s-ar putea deteriora grafica, iar informațiile firmei tale ar fi diferite. Îți garantăm că toți clienții tăi vor suna la numărul de telefon pe care ni-l indici.

Dacă vrei să afli mai multe despre ce tehnici de inscripționare să alegi pentru reclama mobilă, contactează specialiștii în prelate, cu încredere. Sau poți să ne faci o vizită la Prelate Camion în Săliște, Sibiu.