Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Truck Tuning Art 2023: Un Spectacol Desfășurat la Alba Iulia

Truck Tuning Art 2023: Un Spectacol Desfășurat la Alba Iulia

 Între 4 și 6 august 2023, Ilcora, firma renumită pentru fabricarea de prelate din Saliște, Sibiu, a luat parte cu mândrie în calitate de sponsor oficial la a treia ediție a îndrăgitului festival Truck Tuning Art desfășurat la Alba Iulia. Această colaborare valoroasă a reprezentat un pas important în susținerea și îmbogățirea acestui eveniment dedicat pasionaților de camioane și tuning.

De-a lungul celor trei ediții ale festivalului, Ilcora s-a afirmat ca sponsor principal, oferind o contribuție vitală pentru ca Truck Tuning Art să fie un succes de neuitat. Specializați în personalizarea prelatelor pentru camioane, serviciile oferite de Ilcora au strălucit în toată splendoarea lor în timpul evenimentului datorită print-ului SolidskinTec® ce se remarcă prin prezența lui pe prelatele camioanelor FIV TRANS: semiremorcile Batman, Venom și Iron Man, care au fost atent realizate cu pasiune și creativitate de la conceptie grafică si pană la produsul final.

Un exemplu concret de măiestrie și durabilitate a fost camionul cu print-ul Venom, care impresionează încă din urmă cu peste 2 ani și jumătate. Culoarea și strălucirea printului au rezistat timpului și uzurii, demonstrând fără îndoială calitatea excepțională a acestui material. Acesta a reușit să cucerească premiul „Best Truck of the Show” în ediția TTA 2022, prezentând designul tematic al lui Venom cu o fidelitate și o rezistență deosebite.

Prelatele personalizate cu tematica Batman, Venom și Iron Man sunt garantate să mențină culorile vibrante, precum și calitatea imaginii, timp de mai bine de 5 ani, datorită stratului de protecție poliuretan specific print-ului SolidskinTec®. Acest material de înaltă calitate oferă nu doar estetica desăvârșită, dar și o protecție solară excepțională datorită stratului protector UV. În plus, beneficiind de proprietățile hidrofobe, print-ul respinge murdăria, algele și insectele, reducând costurile și eforturile de întreținere.
Ilcora și print-ul SolidskinTec® au dovedit că tehnologia și creativitatea pot merge mână în mână pentru a aduce un plus de valoare și durabilitate în industria tuning-ului camioanelor.

În inima frumoasei Alba Iulia, s-a desfășurat evenimentul Truck Tuning Art 2023, o adevărată oază de spectacol și pasiune dedicată universului camioanelor. Timp de trei zile, orașul a fost animat de zgomotele puternice ale motoarelor și de creațiile ingenioase ale participanților.

Vinerea a fost marcată de începutul aventurii, când participanții au primit mapele de concurs. Cei înscriși s-au aliniat într-o impresionantă coloană, alcătuind un adevărat carnaval al forței și tehnologiei. Traseul lor a străbătut arterele importante ale orașului, ducându-i dincolo de asfaltul obișnuit către Cartierul Cetate, unde Cetatea Alba Carolina a devenit scena principală a întregului spectacol. Acolo, în fața unui public entuziast, echipajele au prezentat o coregrafie de lumini și sunete, însoțite de selecțiile muzicale atent alese de DJ Cretzu.

Sâmbăta a adus o nouă zi plină de entuziasm. Echipajele și camioanele participante au fost prezentate publicului într-o paradă impresionantă desfășurată în incinta Cetății Alba Carolina. Cu eleganța lor caracteristică, hostessele evenimentului au distribuit taloane de concurs, oferindu-le ocazia spectatorilor să se implice și să câștige premii atractive. O comisie specializată în arta truck tuning-ului a evaluat îndeaproape fiecare vehicul înscrise, în căutarea celor mai ingenioase creații.

Duminica a adus cu sine emoția finalului, dar și bucuria recunoașterii. În șanțurile cetății, pasionații și curioșii s-au adunat pentru a asista la ceremonia de premiere. Comitetul specializat a analizat cu atenție fiecare detaliu al creațiilor, iar apoi a venit momentul mult așteptat al anunțării câștigătorilor. În mijlocul entuziasmului general, premiul de popularitate a fost înmânat, recompensând cel mai admirat camion, ales de către public.

Truck Tuning Art 2023 și-a încheiat triumfal zilele de sărbătoare cu o paradă impresionantă a tuturor camioanelor participante. Fiecare vehicul a fost prezentat cu mândrie și pasiune, iar efortul depus de fiecare echipaj a fost răsplătit cu aplauze entuziaste. Într-un final spectaculos, marii câștigători au fost dezvăluiți: FIV TRANS și Nunucu din Suceava au fost recompensați pentru ingeniozitatea și pasiunea lor , FIV TRANS – care, pe lângă multe premii I, II sau III, a luat şi „Best Truck of the Show”, desemnat noul camion „Iron Man” – şi Nunucu din Suceava, care a luat Premiul de Popularitate plus multe alte premii.

Lista câștigătorilor Truck Tuning Art 2023

Premiu Popularitate și Best Truck of the Show

Premiu de popularitate:
SV 69 NNC

Best truck of the show:
DB 16 FIV

Best power man:
Radu Valahu

Best Power

Locul 1 – IL 52 SYM


Locul 2 – AB 03 BET


Locul 3 – CT 55 CTC

Best Horn

Locul 1 – B 682 ECO


Locul 2 – CT 55 CTC


Locul 3 – NT 08 TKT

Best Exhaust

Locul 1 – CJ 94 SCT


Locul 2 – CJ 24 LPU


Locul 3 – SV 69 NNC

Best Sound

Locul 1 – Antonio BILLARI


Locul 2 – DB 13 FIV


Locul 3 – DB 20 FIV

Best Paint

Locul 1 – AR 66 SUL


Locul 2 – DB 16 FIV


Locul 3 – MM 44 RRC

Best Holand Style

Locul 1 – SV 69 NNC


Locul 2 – CT 55 CTC


Locul 3 – B 682 ECO

Best Old School

Locul 1 – B 103 YMG


Locul 2 – SV 69 NNC


Locul 3 – AB 20 KID

Best Interior

Locul 1 – DB 16 FIV


Locul 2 – MM 44 RRC


Locul 3 – Antonio BILLARI

Best Exterior

Locul 1 – CT 55 CTC


Locul 2 – DB 16 FIV


Locul 3 – AR 20 PPA

Cei de la Ilcora și FREITAG au lucrat mână în mână pentru a aduce un plus de strălucire festivalului, contribuind la momentele de înaltă emoție și la realizarea unei scene uluitoare, găzduită într-o semiremorcă ingenios inscripționată cu emblema FREITAG. Această scenă nu doar a înfrumusețat evenimentul, ci a adăugat și un strop de autenticitate și inovație, reprezentând cu mândrie esența ambelor companii.
Premile oferite de către Ilcora în colaborare cu FREITAG au fost:
1x Hazzard (Rucsac)
1x Miami Vice (Geanta de cumparaturi)
1x Jamie (Borseta)

Astfel, evenimentul a demonstrat cu strălucire că truck tuning-ul este mult mai mult decât o simplă activitate, ci o adevărată formă de artă. În inima Alba Iuliei, pasionații și artiștii acestui univers și-au pus amprenta creativă, reușind să încânte și să inspire publicul cu creațiile lor impresionante. O nouă ediție a acestui eveniment incitant a luat sfârșit, lăsând în urmă amintiri memorabile și făcând așteptarea pentru următorul Truck Tuning Art să fie și mai palpitantă.